Oppenhuizerweg

gelegen aan het somerrak op loopafstand van het historisch centrum van sneek

aan het water

met het Somerrak als levend schilderij

In Pakhuys Somerrak beleef je de dynamiek van het water vanuit je appartement of penthouse. Je hoeft er de deur niet eens voor uit om te ervaren dat het water leeft! Je ziet het niet alleen op die warme zomerdag als jij met een verfrissend drankje op je balkon zit en de boten onafgebroken voorbijvaren. Ook als op een gure herfstdag het water tegen de kade gust óf tijdens een strenge winter de ijspret zich voor jouw deur afspeelt is je uitzicht een levend schilderij.

op loopafstand

Het historische centrum van Sneek

Ga je de deur wel uit, dan ligt het historische en sfeervolle centrum van Sneek op loopafstand. Je loopt eenvoudig nog even bij de bakker binnen voor een stukje Oranjekoek voor bij de koffie, voordat je aan boord stapt om de Friese Meren te bevaren. Je boodschappen heb je dan al gedaan in de nabij gelegen supermarkt. Wel zo praktisch. En vaar je niet uit, dan ontvangt de koffiecorner op de hoek van het gebouw je gastvrij voor een kop koffie en een praatje met je stadsgenoten.

de friese meren

watersport met karakter

De boodschappen zijn binnen, de verse Oranjekoek staat aan boord, de Friese Meren lonken. In een watersportstad als Sneek ligt jouw, of je gehuurde boot nooit ver weg. Alles aan boord, dan kunnen de trossen los! Alle meren staan met elkaar in verbinding. Dat maakt varen door Friesland zo aantrekkelijk. Je vaart door het Friese landschap, van watersportplaats naar watersportplaats. In één van de plaatsen meer je af, strek je de benen en strijk je neer op een terrasje. Als je weer thuis komt praat je nog even na onder het genot van een drankje op je balkon of  zoek je een plekje in de daktuin, waar je buren al van de avondzon genieten.

gaat hij nog gereden worden?

De tocht der tochten

Als, dan woon jij in Sneek, als tweede stad op de route van de Elfstedentocht, eerste rang. De kans op weer zo’n koude winter als 1997 is helaas klein. We moeten het hebben van de andere Elfstedentochten die jaarlijks georganiseerd worden. Deze zijn minder afhankelijk van de elementen en komen ook door Sneek. Wandelen, fietsen, varen, met je motor, camper of gewoon met de auto langs de Friese elf steden? Het kan allemaal. Welke tocht spreekt jou aan? Wonen in Pakhuys Somerrak is wonen in een comfortabel en onderhoudsvrij appartement. Dit kan betekenen dat jij straks tijd over hebt voor bijvoorbeeld één van deze Elfstedentochten. Een mooie uitdaging, een mooi uitje óf beide. Het hangt af van de tocht die jij kiest.

wandelend, fietsend

bereikbaarheid

Het Friese landschap, dat varen zo aantrekkelijk maakt, is net zo aantrekkelijk voor de wandelaar of de fietser. Watersport, fietsen, wandelen, wonen in Pakhuys Somerrak is wellicht niet alleen recreëren. Dan is het goed om te weten dat je vanuit Sneek, via de Afsluitdijk of door Flevoland, binnen anderhalf uur in Amsterdam bent. Zwolle of Groningen bereik je binnen een uur en het is nog geen half uur rijden en dan sta je in het centrum van Leeuwarden.

Jouw

Droomappartement

Alle appartementen staan onder optie! Meldt u aan als belangstellende of reservecanicaat.

Heb je al een account? Inloggen