6 Penthouses

Uitzicht om naar uit te kijken

De royale appartementen hebben alles wat je zoekt in je nieuwe woning, maar bij de penthouses doen we hier nog een schepje bovenop. Of eigenlijk een verdieping. In de tweelaagse penthouses heeft de tweede woonlaag een badkamer, twee kamers én een dakterras van meer dan 30 m2. Kijk vanaf je dakterras uit over de bruisende stad, het water met haar watersportactiviteiten en de Friese weilanden. Adembenemend en een absoluut plus op het comfort dat het penthouse te bieden heeft. Op de eerste woonlaag van het penthouse heb je al een royale badkamer en twee slaapkamers, waarvan één met inloopkast. Welke invulling geef jij aan de twee kamers op de verdieping? Maak je van één van de kamers de werkkamer met uitzicht waar je altijd van gedroomd hebt? Of richt je de extra woonlaag met badkamer in als privé vertrek voor als je kinderen en/of kleinkinderen komen logeren? Alles is mogelijk!

18 appartementen, 6 penthouses

Woon je in Pakhuys Somerrak dan is het nooit zoeken naar een parkeerplaats. Met een privé parkeerplaats ben jij altijd verzekerd van een plek voor je auto en ben je de eigenaar van een penthouse, dan heb je er zelfs twee. In één van de twee trappenhuizen, met op de begane grond voor alle woningen een eigen berging, ga je met de trap of de lift naar je appartement of penthouse. De trap en de lift komen uit in de hal die je deelt met drie woningen. Geen galerij dus waarbij je buren langslopen.

“Een gemeenschappelijke daktuin van draagt bij aan plezierig wonen. Het biedt een mogelijkheid voor interactie tussen de bewoners. De daktuin is via beide portieken bereikbaar. Wil je even in de zon zitten, dan kan je ook naar de tuin. Het zijn niet heel veel appartementen en penthouses, dus de groep die gebruik maakt van de tuin is relatief gezien heel klein.”

Pieter Schievink, Architect Pakhuys Somerrak

Jouw

Droomappartement

Alle appartementen staan onder optie! Meldt u aan als belangstellende of reservecanicaat.

Heb je al een account? Inloggen