financiering

een hypotheek, meer dan alleen geld

 • stap 1

  Droom jij van een een nieuw appartement in Sneek?

  Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van Rabobank kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek graag samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. De financieel adviseur nieuwbouw van Rabobank, Sander Bolt en Hendrik van der Zee zijn nauw betrokken bij het project Pakhuys Somerrak Sneek. Zij gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe appartement in Sneek. Met de kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op rabobank.nl/hypotheken  en over nieuwbouw op rabobank.nl/nieuwbouw

 • stap 2

  Energiezuinig en duurzaam wonen

  Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijk en duurzame woning? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting om de voorwaarden te bekijken.

  Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder met Sander Bolt of Hendrik van der Zee, financieel adviseur bij Rabobank of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

deskundig hypotheekadvies

onze adviseurs helpen je verder

Hendrik van der Zee
06 23 07 73 47
hendrik.van.der.zee@rabobank.nl
www.rabobank.nl

Sander Bolt
06 22 23 85 26
sander.bolt@rabobank.nl
www.rabobank.nl

Jouw

Droomappartement

Alle appartementen staan onder optie! Meldt u aan als belangstellende of reservecanicaat.

Heb je al een account? Inloggen